Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada atès que aquest tipus d'actuacions superen els pressupostos màxims establerts per l'actual procés (5000.000.-€ ) i per tant no s'ajusta als criteris establerts, afegit a la dificultat de trobar terrenys disponibles per a un nou parc. Agraïm la seva participació i li informem que està prevista la construcció d'un nou Patinodrom dins del Parc Nord. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Parc dels Esports

Avatar: ali ali Rebutjada

Llegint totes les propostes m'ha vingut al cap una idea que agruparia moltes de les propostes! La construcció d'un nou parc semblant al parc nou però amb una clara temàtica esportiva! Incloent les propostes com un circuit de Parkour un Gimnàs a l'aire lliure una pista de Pumtrack o Skate un velòdrom de patinatge de velocitat una pista d'hoquei patins i línia taules de ping-pong un mur d'escalada etc. Fer un parc que fos la referència esportiva de la ciutat! Sobretot en esports minoritaris!, i en aquest parc també es podria incloure un circuit d'agility amb zona de bany pels gossos i sumari alguna de les propostes compatibles! La ubicació del parc dependria dels terrenys disponibles de l'ajuntament, però sincerament crec que hi ha moltes ubicacions disponibles!
Espero que aquesta proposta sigui ven rebuda!
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir