Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat rebutjada perquè ja està contemplada i prevista d’executar al PAM (Pla d’Actuació Muncipal 2020-2023). Més informació (PAM 2020-2023): https://www.elprat.cat/pla-dactuacio-municipal-2020-2023 . Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Proposta per peatonalització i millora del carrer Primer de Maig

Avatar: CFR CFR Rebutjada

Es proposa l’anivellament del carrer de forma que les dues voreres quedin al mateix nivell, eliminant l’estacionament de cotxes, agregant arbrat, bancs i millorant la il·luminació. S’ampliaria la zona de càrrega i descàrrega que dona servei al centre de dia gestionat actualement per la coopertiva Suara.

Es un carrer amb poc trànsit i freqüents problemes d’un altre tipus de tràfic... A mes, la il·luminació es deficient i les voreres son estretes. La proposta pretén solucionar part d’aquests problemes a la vegada que promou la interacció entre els diferents locals per afavorir la creació d’un barri cooperatiu. Proporcionaria llocs d’espera per als usuaris del centre de dia i les perruqueries, a mes de permetre que els bars tinguessin un espai exterior tan necessari avui en dia amb el COVID. A mes, la mitjana d’edat dels habitants del carrer es bastant alta i necessiten espais per asseure’s amb qualitat, i per això es proposa també agregar arbres.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir