Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Aquesta proposta ha estat incorporada a l'estratègia: "Enfortir les accions de sensibilització i educació ambiental". Una protectora d'animals és un tipus d’entitat animalista que no es pot crear per part de l'Ajuntament.

Crear una protectora de gats municipal

Avatar: Núria Núria Acceptada

Aquesta proposta té com a objectiu establir una protectora municipal d'animals per atendre les necessitats dels animals abandonats i maltractats al nostre municipi. Motivació:

1. Benestar Animal: La creació d'una protectora municipal demostraria el compromís de l'Ajuntament amb el benestar dels animals(complir amb la legislació vigent), assegurant-los un lloc segur i apropiat.
2. Reducció de l'Abandonament: Una protectora pot ajudar a reduir el nombre d'animals abandonats al proporcionar una opció responsable als propietaris que no poden cuidar dels seus animals.
3. Control de la Població d'Animals: pot implementar programes de control de la població d'animals mitjançant esterilització i adopció responsable.
4. Participació Comunitària: Involucrarà la comunitat en la protecció dels animals i oferirà oportunitats per a la voluntariat i col·laboració ciutadana.
5.Promoure l'adopció responsable: conscienciar sobre el benestar animal i el suport emocional que suposen per a les persones.
#AgendaUrbanaElPrat #ElPrat2030 #NovaPropostaAgenda2030 #NovaPropostaAgendaUrbana

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir