Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Aquesta proposta ha estat incorporada a l'estratègia: "Continuar fomentant la mobilitat activa, millorar el servei i la xarxa de transport públic i garantir la convivència de diferents tipus de mobilitats".

Millorar la comunicació en tren del municipi fent que la línia R2 Sud de Sant Vicenç de Calders faci parada al Prat de Llobregat

Avatar: Irene Irene Acceptada

Fins ara, per anar i venir al Prat de Llobregat o a l’Aeroport des de la Catalunya sud s’ha d’agafar la línia R2 Sud i anar fins a BCN-Sants per desprès tornar enrere (amb els costos en temps, diners i aglomeracions que implica), o fer transbord a Gavà, on sí que hi té parada malgrat tenir menys població (46964 hab. enfront els 65030 hab. del Prat, Idescat 2022).
Els nostres veïns de Viladecans han aconseguit que d’aquí poc la línia també faci parada al seu municipi, tenint aquest pràcticament la mateixa població que el Prat (66720 hab., Idescat 2022)
La proposta és que ens sumem a la demanda d’aquest servei, com ja han fet i aconseguit els municipis contigus, i fer que la línia també tingui parada a El Prat de Llobregat, tant pel nombre d’habitants com pel valor afegit de que es tracta d’una parada estratègica com a nus de connexió de transport públic trenT2-bus-metro amb l’Aeroport, per tal de cobrir la necessitat de mobilitat de totes les persones que ens hi hem de desplaçar.
#AgendaUrbanaElPrat #ElPrat2030

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir