Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Aquesta proposta es podria realitzar en un procés de pressupostos participatius. Tot i així s'ha incorporat a l'estratègia: "Promoure una vida activa potenciant els espais públics esportius".

Sol·licitud de cobriment de la pista d'Hoquei patins exterior del CEM Sagnier

Avatar: Daniel García García Daniel García García Acceptada

Em dirigeixo a vostès com amant del nostre esport local, especialment de l'hoquei patins. Amb el propòsit de millorar les condicions per als esportistes i fomentar la sostenibilitat, em complau presentar aquesta sol·licitud per al cobriment de la pista d'hoquei patins exterior situada al CEM Sagnier. La raó fonamental d'aquesta sol·licitud és proporcionar un espai òptim per als joves i nens que entrenen i juguen a aquesta instal·lació. La pista actualment no permet que les activitats es desenvolupin amb normalitat quan hi ha inclemències meteorològiques. Aquesta oportunitat de cobrir la pista d'hoquei patins pot ser aprofitada per promoure la sostenibilitat i l'ús d'energies renovables a la nostra ciutat. La coberta de la pista podria estar equipada amb plaques solars per generar energia elèctrica, que podria ser utilitzada per les instal·lacions ja existents del CEM Sagnier i reduir la petjada ecològica de l'instal·lació i permetria reduir el cost energètic d'aquesta.
#AgendaUrbanaElPrat #ElPrat2030 #NovaPropostaAgenda2030 #NovaPropostaAgendaUrbana

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir