Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat rebutjada perquè no és una proposta d'inversió per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Les inversions són allò que l’Ajuntament pot construir o adquirir; és a dir, un bé inventariable que és perdurable en el temps. Les activitats, els serveis, el manteniment no són una inversió. En aquest cas la definició d'usos de la platja es regula al Pla d'usos anual de la platja, actualment en fase de replanteig. Més informació: https://www.elprat.cat/turisme/caracteristiques-de-la-platja-del-prat. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Cambio ubicación contenedores basura plaza estatuas

Avatar: Julia Garcia Gonzalez Julia Garcia Gonzalez Rebutjada

Propongo alejar del edificio de carretera Marina numero 33, los contenedores de basura que se encuentran junto a dicho edificio, desplazándolos mas al centro de la plaza, a la altura de las estatuas, equidistante al otro edificio que delimita dicha plaza. El motivo es la molestia constante que producen estos contenedores a los vecinos de Marina 33 entre los que me cuento, tanto por el ruido de las recogidas nocturnas que nos despiertan cada hora, como por los olores que nos llegan en verano con las ventanas abiertas.
Muchas gracias de antemano por considerar mi propuesta
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir