Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Senyalització vertical pas vianants Carrer de Pablo Neruda

Avatar: Alejandro Alejandro Acceptada

Existeix una alta perillositat en tres dels passos de vianants actualment indicats a la calçada del Carrer de Pablo Neruda al Prat de Llobregat.
Dos es troben davant de la plaça de Louis Braille i principalment son usats per veïns menors d'edat que els creuen per anar a jugar al parc i per la gent gran al anar al camp de petanca de la mateixa plaça.
El tercer pas de vianants es troba entre l'encreuament de carrer de Pablo Neruda amb Passatge de Felip Trapero. Aquest es el penúltim pas de vianants anterior a la incorporació a Ronda de Llevant i sortida de l'nucli urbà i és un tram de via propens a l'acceleració. En cap d'aquests punts hi ha una senyalització de límit de velocitat de 30 km/h ni senyalització vertical que indiqui l'existència de passos de vianants.
Som moltes famílies amb menors i persones grans les que vivim en aquesta zona i hem vist situacions molt perilloses a l'intentar creuar per aquests passos de vianants, havent de evitar-los en moltes ocasions.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir