Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La teva proposta ha estat acceptada i passa a la fase de tallers deliberatius. Et proposem participar al Taller 3: Infraestructura i mobiliari urbà, que tindrà lloc el proper dimarts 26 de gener, a les 18h a través de la plataforma Zoom. Si vols i et va bé assistir només cal que escriguis un mail a participacio@elprat.cat indicant la proposta i el taller en el que participaràs. Si la teva participació no és possible, la proposta igualment es presentarà per part de l’equip dinamitzador de la sessió.

Moltes gràcies!

Revitalització d’espais públics per els infants

Avatar: Yasmin_Fem Paisatge Yasmin_Fem Paisatge Acceptada

Al Prat tenim molts espais públics on es poden materialitzar propostes orientades a la primera infancia i al joc lliure. El Prat té una relació especial amb l’aigua, de fet, som una de les poques ciutats de Catalunya que en tenim control i, jugar amb l’aigua, alhora que és una manera de fomentar el joc lliure, també permet que els nens tinguin un lloc on gaudir i passar-ho bé en els mesos més calorosos de l’any.

Caldria incrementar la quantitat d’arbres i les zones de mobiliari urbà per dotar d’espais amb ombres. A les nits els espais servirien per enriquir la il·luminació de les places.

Espais proposats per implementar els jocs d’aigua:

• Plaça de la Constitució
• Plaça Mestre Estalella (davant la necessitat de canviar l’escultura que ara es un perill pels infants)
• Zona triangular davant de les oficines d’aigües del Prat

Aquesta mesura hauria d’anar acompanyada d’un treball d’informació i conscienciació cívica.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir