Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat denegada perquè no és una proposta d'inversió, és una proposta de servei, per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Tot i així, l'informem que l’actual marc legislatiu ja fa viable econòmicament la instal·lació d’energia fotovoltaica. Està en marxa la instal·lació de les plaques fotovoltaiques a 22 cobertes municipals que donarien una potència pic d’1Mw que és l’equivalent al consum d’energia anual de 530 famílies del Prat. A l’entrada de cadascú d’aquests 22 edificis s’instal·larà una pantalla on figuri la part d’energia solar generada i la part d’energia que consumeix l’edifici provinent del sol per donar visibilitat a l’autoconsum de l’edifici. També es preveu instal·lar alguna pèrgola Fv que injecti l’energia generada als edificis propers. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

UN PRAT + SOSTENIBLE: Energías renovables. Pedagógica instalación fotovoltaica

Avatar: Gustavo ASA 08820 Gustavo ASA 08820 Rebutjada

• Escasas o casi nulas instalaciones sostenibles y de energías renovables en todo el municipio.
• Conseguir un municipio más sostenible fomentando la instalación de más energías renovables.
• Proyectar e instalar una instalación solar fotovoltaica en la pérgola de la Plaza Cataluña situada en el centro de la plaza junto al principal acceso del Metro, con fin energético y didáctico.
Es una enorme estructura metálica que solo sirve como espacio de sombra. De esta manera generaría energía eléctrica de forma sostenible integrándose arquitectónicamente al aprovechar la estructura.
También se podría instalar junto a la estructura una serie de paneles descriptivos de la instalación que expliquen su composición y funcionamiento; y un panel digital donde se muestre en tiempo real la energía que genera.
Se debería de hacer extensible a otras estructuras o edificios del municipio, al menos hasta agotar el presupuesto designado para ello.
- AMPLIAR INFORMACIÓN: ver documento PDF adjunto -
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir