Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat rebutjada perquè no es tracta d'una inversió, per tant no s'ajusta als criteris d'aquest procés. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s'estan duent a terme a la ciutat, pot consultar https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Drons adquirits per equitat habitacles

Avatar: Jordi Jordi Rebutjada

Drons que passin carrer per carrer i fotografiin les terrasses dels atics que han sigut substituïdes per habitatges fets de fusta i vidre a fi d'ampliar la superfície habitable d'aquestes vivendes.
Aventatges:
1 Regularització de la superfície habitable.
2 Actualitzacio del cadastre per part de l'Ajuntament.
3 Assignació justa dels impostos corresponents (IBI) per superfície que es disfruta.
4 Recaptació major i equitativa.
5 No discriminació d'aquest habitatges en relació als altres veïns que no tenen la possibilitat de fer aquestes actuacions.
6 Repartiment equitatiu de les càrregues de la comunitat de veïns en quant al manteniment dels edificis per percentatges d'ocupacio ajustats a la realitat.
7 Legalització dels habitacles modificats.
8 Observació de l'estat de les ampliacions per evitar que les inclemències del temps provoquin un despreniment perillós per als vianants i vehicles que circulin per les immediacions.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir