Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè els lavabos dels aparcaments de rotació de Prat Espais ja són d'accés públic. Inicialment estaven sempre oberts, però el vandalisme i mal ús continuat va portar a prendre la decisió que s'ha de sol·licitar la clau d'accés i continuen sent d'accés públic. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

En relació a la seva consulta, en primer lloc, disculpar-nos perquè ha hagut un error en la resposta facilitada anteriorment. Els aparcaments públics gestionats per PRAT ESPAIS són aquells que permeten l’estacionament amb tiquet horari i, per tant, tenen els lavabos accessibles només per les persones usuàries d’aquests.


Abrir al público los WC’s de los parkings gestionados por PratEspais

Avatar: José Grueso José Grueso Rebutjada

Propongo estudiar la inversión necesaria para que los servicios de los parkings públicos gestionados por PratEspais puedan ser utilizados por cualquier persona, aunque no sea usuario de los mismos.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir