Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè no és una proposta d'inversió, per tant no s'ajusta als criteris d'aquest procés. L'ordenació actual respon a la diferenciació de dues zones, de una pel centre de la plaça i una altra pel carrer Ferran Puig. D'aquesta manera és permet l'estada de cara en la plaça o en zones laterals a l'altra banda. Agraïm la seva participació i ho informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s'estan duent a terme a la ciutat, pot consultar https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Reordenació bancs a la plaça de la Vila

Avatar: Miquel Correa Casablanca Miquel Correa Casablanca Rebutjada

A la plaça de la vila, al costat que dona al teatre modern hi ha una série de bancs disposats de tal manera que dificulten enormement el trànsit de persones. En la disposició actual les persones han d'anar fins aun dels extrems de la plaça per a poder creuar a l'altre banda dels bancs, fer-ho a traves dels escocells dels arbres o apretant-se entre els bancs i els fanals.
Aixó es un perill per a la gent gran, que pot prendre mal creuant i un impediment per a gent amb problemes de mobiilitat o aquelles persones que porten cotxets de nadó.
La disposició dels bancs a l'altre banda de la plaça (que dona al mercat municipal) en canvi, no presenta cap impediment al transit de les persones i s'ajusta molt més a la manera de circul·lar de la gent.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir