Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat rebutjada perquè no és una proposta d'inversió per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Les inversions són allò que l’Ajuntament pot construir o adquirir; és a dir, un bé inventariable que és perdurable en el temps. Les activitats, els serveis o les subvencions no són una inversió.

A banda, comunicar que des del programa de convivència i civisme s’està treballant en aquesta línia amb els tenidors de gossos i tenen prevista una campanya conjuntament amb salut pública i manteniment i serveis. 

Campaña de concienciación de limpieza de orines de los animales

Avatar: Carlos Andrés García Fernández Carlos Andrés García Fernández Rebutjada

Realizar una campaña de concienciación a la gente para que se limpie con agua (o agua + producto biodegradable tipo vinagres etc) los orines de los animales una vez lo realicen. Sería una campaña en la que se podría incluir a parte de una documentación vía carteles, web, panfletos... el envío de unos bidones especiales para éste uso a todos los propietarios de perros del municipio. Se podrían realizar actividades con animales, tipo concursos de mascotas etc, y que a su vez se aprovechara para concienciar a la gente.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir