Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada atès que aquest tipus d'actuacions superen els pressupostos màxims establerts per l'actual procés ( 5000.000.-€ ) i per tant no s'ajusta als criteris establerts. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Ampliació voreres Coronel Sanfeliu.

Avatar: Pere Pere Rebutjada

PROPOSO eliminar tots els espais d'aparcament a tot el carrer Coronel Sanfeliu i substituïr aquest espai ara asfaltat per un allargament generós de l'amplada de la vorera enrajolada i també la plantació d'arbrat en les voreres.

Aquest carrer és l'espai de vianants natural i gairebé en línia recta entre el centre de la població i la carretera de la platja, la Granja de la Ricarda, el cementiri i als entorns naturals del poble. De la mateixa manera, és un eix comercial que s'ha desenvolupat de forma natural, pel propi fluïr de la població.

Tot i això, les voreres són ridiculament estretetes: no hi ha espai per caminar i comprar amb tranquil·litat i no hi ha cap arbre. Resulta incomprensible que per la seva amplada i allargada no tingui una idea més generosa de l'espai per a vianants: amb arbres que podrien créixer alts i espai suficient i agradable per als veïns que volen comprar tot fent un passeig i els caminants que van i tornen en direcció a la platja o el centre del poble.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir