Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat denegada perquè l'Ajuntament no té competències, atès que la gestió i manteniment de les línies d'autobusos són l'AMB, a més no és una proposta d'inversió per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Bus Playa todo el año fin de semana

Avatar: Maribel Maribel Rebutjada

El Prat dispone de una estupenda playa que aquellas personas que no dispongan de vehículo del tipo que sea, no puede disfrutar una vez acaba la temporada de verano debido a que no dispone de transporte para llegar.
Hay sectores de población que por sus circunstancias no pueden llegar a la playa caminando o en bicicleta. Está medida daría la posibilidad de disfrute de este magnífico recurso, simplemente alargando el trayecto desde el tanatorio.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir