Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La teva proposta ha estat acceptada i passa a la fase de tallers deliberatius. Et proposem participar al Taller 3: Infraestructura i mobiliari urbà, que tindrà lloc el proper dimarts 26 de gener, a les 18h a través de la plataforma Zoom. Si vols i et va bé assistir només cal que escriguis un mail a participacio@elprat.cat indicant la proposta i el taller en el que participaràs. Si la teva participació no és possible, la proposta igualment es presentarà per part de l’equip dinamitzador de la sessió.

Moltes gràcies!

Parkour Park en el Prat

Avatar: Jordi Darder Pérez Jordi Darder Pérez Acceptada

Voldria proposar un projecte molt ambiciós per la nostra ciutat, fer el 2n Parkour Park de Catalunya.
Un Parkour Park posaria a El Prat en el centre del mapa d’aquest esport a Catalunya, un esport que esta creixent exponencialment i que genera molta mobilitat de practicants. Això a més podria ser el primer pas per en un futur organitzar esdeveniments, exhibicions i tallers que dinamitzessin l’espai i atraguessin activitat econòmica.
Aquest projecte pot donar molt de ressò a la nostra ciutat i el més important, pot reforçar i ajudar a gestionar l'esport urbà de la nostra població més jove que, per diversos motius, cada cop més joves prefereixen practicar esport a l'aire lliure i no en un recinte esportiu. No es tracta només de fer un espai per aquest esport, sinó també de dinamitzar-lo i fer-lo realment útil per la població, fent una comunitat saludable i amb uns bons hàbits esportius i de convivència.
Espero que aquest projecte sigui engrescador i que ben aviat sigui una realitat.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir