Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Les seves propostes han estat denegades perquè:

  1. No es tracta d'un model de gestió dels camins rurals de l'Ajuntament del Prat, no és una carretera, és un camí, i consegüentment no té il·luminació i no es preveu que la tingui.

  2. Els terrenys estan en propietat d'AENA, el desenvolupament dels restaurants previstos pel Pla especial del Parc Litoral vigent en aquests solars està en mans de la negociació Ajuntament-AENA. La primera licitació que va fer AENA fa uns anys va quedar deserta per les condicions del concurs.

  3. La zona assenyalada és competència d'Hospitalet del Llobregat i per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés.

  4. El canal davant la DAMM pertany en el Polígon Mans Mateu. L'Ajuntament no fa el manteniment d'aquest espai i per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés.

  5. No són terrenys que l'Ajuntament del Prat tingui competències i per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés.


Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Millorem el Prat

Avatar: Sergio Sergio Rebutjada

La primera propuesta seria en el camino hacia la playa arreglar las luces para poder ir caminando de noche o hacer ejercicio ya que todas se encuentran rotas asi mismo poner luces en el camino de la Ribera hasta el puente que conecta con Cornella.

La segunda propuesta recuperar como antaño los restaurantes y bares de obra que habían al lado de la playa ya que crearia una zona más dinámica para los pratenses.

La tercera propuesta es después del puente del río hacia la gasolinera cepsa más conocida como Solana encementar o asfaltar para darle continuidad al carril peatonal y de bicicletas.

La cuarta propuesta es asfaltar la ronda de ponent junto tapar el canal justo delante de la estrella damm ya que se encuentra en mal estado.

La quinta propuesta es aprovechar el espacio verde de Adif junto al parking y crear un parque tanto de niños como de animales.

La sexta poner más mesas de Ping Pong en las plazas y parques.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir