Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat rebutjada perquè el projecte superaria el cost màxim de 500 mil euros. Per altra banda està previst d’executar al PAM (Pla d’Actuació Muncipal 2020-2023) la reurbanització de l’Avinguda del canal “Reurbanitzarem i peatonalitzarem l’Avinguda del Canal, entre el carrer Barcelona i el carrer Santiago Rusiñol. L’Avinguda del Canal esdevindrà un eix verd i connector amb els espais protegits i el Parc Agrari. Es definirà un projecte de continuïtat pel carrer del Coronel Sanfeliu per a poder connectar amb la Ricarda i els Espais Naturals.” Més informació (PAM 2020-2023): https://www.elprat.cat/pla-dactuacio-municipal-2020-2023

Eje Verde Remolar - "de Mas Blau a la playa"

Avatar: Marta Miquel López Marta Miquel López Rebutjada

La Av. Remolar es un eje urbanístico muy importante en el Prat.
-Conecta una de las entradas al pueblo desde la autovía y llega hasta Onze de Setembre por donde se puede acceder al Parc Agrari del Llobregat y a la Playa.

Proponemos crear un espacio verde lineal (por ej: plantando árboles, jardineras, césped...) que incluya:
-ensanche de las aceras
-espacios puntuales de relax + juego + contemplación + encuentro, con mobiliario urbano (ej: bancos, sillas, picnic, zonas de juego pequeñas, mesas ping-pong...
-carril bici
-Repensar el núm. de carriles de coches
-Repensar el núm. de plazas de parquing para coches

De esta manera:
-Mejoraría de forma importante la imagen del Prat, una de las entradas con más afluencia de nuestro pueblo tendrá un carácter verde, ecológico y pensado para la gente.
-Los habitantes del Prat, los trabajadores del Mas Blau y cualquier persona que acceda al Prat desde la estación, podremos tener una avenida más agradable y eco.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir