Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Tot i que algunes de les propostes que es fan per millorar el carrer són inversions, tenen una difícil aplicació, donat que és un carrer molt estret, amb edificis a banda i banda que dificulta augmentar la il·luminació i alhora limitar amb algun tipus de sistema el pas. Creiem, però, que gran part de la necessitat que es desprèn te a veure amb temes de civisme i és per això que passem la seva proposta al programa de Convivència i Civisme per tal que hi puguin fer una avaluació i una possible proposta d'intervenció a la zona. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s'estan duent a terme a la ciutat, pot consultar https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana


Incivisme al passatge del mercat

Avatar: Brigit Brigit Rebutjada

És un espai ple de racons i poc il·luminat.
Per això hi ha gent que l'utilitza de "pipi-can" i no recull els excrements. També hi circulen bicicletes, patinets elèctrics i motos a gran velocitat, amb el perill que suposa als vianants, sobretot en els creuaments.
S'aprofiten els solars per tirar deixalles.

Possibles solucions: més papereres, resalts en el paviment...
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir