Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè durant el 2021 es repintaran tots els passos de vianants dels carrers per on passa el transport públic amb una pintura de doble component i antilliscant. Durant el 2022 es repintarà la resta de la ciutat. Pressupost aproximat 400.000,00€. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Passos de vianants amb relleu antilliscant

Avatar: Maita Maita Rebutjada

Els passos de vianants, en dies de pluja, tot i que estiguin pintats amb pintures homologades, rellisquen i són perillosos a l'hora de creuar. Al Prat, ja hi ha algun pas de vianants com el del carrer Lleida a l'alçada de la plaça Catalunya, que per evitar-ho la pintura té un relleu que el fa més segur. Seria possible utilitzar aquesta tècnica de relleu en tots els passos de vianants de la ciutat? Milloraria molt la seguretat.
Moltes gràcies.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir