Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè el projecte superaria el cost màxim de 500 mil euros. El Pressupost estimat : 1.135.200,00€. Tot i així compartim la necessitat de repensar completament la plaça i recollim el seu malestar i porpostes. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Mejora de la Plaça Ramon Roigé i Badia

Avatar: Nuria Piñol Nuria Piñol Rebutjada

La Plaza Ramon Roigé i Badia, es una plaza muy grande, con una zona infantil muy pequeña y nada adaptada a los niños y niñas de 0 a 6 años. Por otro lado, en la zona de tierra, cada dia la gente pasea a sus perros para que orinen y defequen. Es imposible sentarse en los bancos del olor horrible que hay. Si se pavimenta la plaza y solo se dejan jardineras en los arboles tal vez se consiga que deje de ser el pipican del barrio e incluso se podria hacer un pipican cerrado y desginado expresamente con esa finalidad, que no ahora que los crios no pueden ni jugar con la tierrra porque es insalubre total. Propuesta: pavimentar la plaza y/o designar una zona de pipican concreta y reformar el parque infantil adaptado a todas las edades.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir