Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada atès que ja està planificada una rotonda amb l'ARE. Així mateix considerem que no serà viable per un tema d'espai posar rotondes en totes les cantonades.Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Rotondas por semaforos

Avatar: Eduardo Eduardo Rebutjada

En la 11 de septiembre desde la carretera de la aviación hasta la carretera Marina ( tramo con más tráfico) hay varios semáforos q lo q hacen es q el tráfico se relentice, se hagan caravanas, se corra más para alcanzar el siguiente en verde y que se contamine mucho más estando parado cuando están en rojo.
Si se colocaran rotondas aunq sean pintadas en el suelo ( como las hay en otras poblaciones del AMB) el tráfico sería más fluido más tranquilo y se contaminaría mucho menos.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir