Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè no és una proposta d’inversió, per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. A banda l’informem que a l’Ajuntament La Casa de l’Energia ofereix un servei d’assessorament en matèria d’instal•lació fotovoltaica per a particulars, comunitats de veïns i empreses del Prat. També inclou l’acompanyament en la tramitació dels ajuts econòmics existents en aquell moment. Ja hem començat a rebre les primeres visites de persones i comunitats interessades en instal•lar fotovoltaica en els seus terrats. L’assessorament no es limita a la instal•lació de fotovoltaica, sinó que inclou també l’assessorament sobre la rehabilitació energètica integral de l’edifici. Més informació: https://www.elprat.cat/ciutat-i-territori/energia/la-casa-de-lenergia. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Creació d'una agència per la implantació de Plaques solars a les comunitats de veïns

Avatar: Pablo Pablo Rebutjada

Crear una agència per ajudar i assessorar a les comunitats de propietaris del Prat de Llobregat per la possible implementació de plaques solars als terrats. Seria una assessoria per fer un estudi complet amb la viabilitat de la inversió i amb tota mena de gestions oficials i subvencions per la instal·lació de plaques solars amb l'estalvi i millora de la qualitat de vida de la gent del Prat.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir