Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat denegada donat que ja està prevista una intervenció entre els carrers Av. Canal i Jaume Casanova, per part de la junta de compensació de l'àmbit, derivada del Projecte de Modificació Urbanística (PMU). Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Ampliació de voreres a tot el carrer Santiago Rusiñol mitjançant l’urbanisme tàctic

Avatar: Qualsevol Nom Qualsevol Nom Rebutjada

Les voreres de tot el carrer Santiago Rusiñol són molt estretes. Amb prou feines es poden creuar dues persones. Si a més van amb algun cotxet, carret o cadira de rodes, ja és impossible. Com que ampliar les voreres superaria el pressupost de què disposaria aquesta proposta, proposo fer servir l’urbanisme tàctic, com ja s’ha fet per exemple a Barcelona a molts carrers. Mitjançant la instal·lació de pilones o pintant franges al costat de les voreres o ampliant les voreres amb plataformes, i evidentment eliminant les places d’aparcament, s’aconseguiria guanyar un espai digne pels vianants sense necessitat de fer una gran inversió i a l’espera de poder reformar el carrer de manera definitiva.
El mateix ajuntament diu que aposta clarament per donar més espai als vianants. Deixar aquest carrer tal com està ara seria contradictori amb aquesta idea. Gràcies.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir