Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè els paviments de cautxú en les zones de jocs infantils només es col•loquen quan tot el perímetre de la zona de jocs està envoltada de paviment dur. En el cas contrari es contaminen de sorra. Els paviments de cautxú tenen problemes de neteja, i amb el temps perden la qualitat elàstica. Apostem per zones amb sorra, ja que és un estímul de joc que ajuda a desenvolupar la motricitat fina dels infants. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Parque infantil Barri Les Palmeres

Avatar: Ojurado Ojurado Rebutjada

Hola,

Actualmente su superficie es de arena y sin uso por los niños por las deposiciones de gatos y perros, el Ayuntamiento realiza un gasto inútil de recursos limpiando la arena cafa cierto tiempo. Si se instalara firme de caucho volverían los niños al parque y no se tendría que realizar mantenimiento.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir