Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La teva proposta ha estat acceptada i passa a la fase de tallers deliberatius. Et proposem participar al Taller 3: Infraestructura i mobiliari urbà, que tindrà lloc el proper dimarts 26 de gener, a les 18h a través de la plataforma Zoom. Si vols i et va bé assistir només cal que escriguis un mail a participacio@elprat.cat indicant la proposta i el taller en el que participaràs. Si la teva participació no és possible, la proposta igualment es presentarà per part de l’equip dinamitzador de la sessió.

Moltes gràcies!

Senyalització itineraris "Descobrim el Prat"

Avatar: Núria Abelló Núria Abelló Acceptada

La finalitat d'aquesta proposta és definir ITINERARIS POLIVALENTS (culturals, mediambientals, turístics, esportius, mixtes...) que motivin la DESCOBERTA i el CONEIXEMENT de la ciutat a tothom.
En aquest sentit suggereixo:
1.- La IDENTIFICACIÓ DE DIFERENTS PUNTS D'INTERÈS (des d'estàtues a edificis singulars, referents històrics, arbres i/o ecosistemes, fonts...) a través de CODIS QR i/o qualsevol altra senyalització convenient.
2.- I a partir d'aquí DEFINIR, PUBLICAR i PROMOURE, des de la pàgina web de l'ajuntament, una MAPA TURÍSTIC de la ciutat, així com ITINERARIS POLIVALENTS PER TEMÀTIQUES (fonts, arbres, estàtues, edificis, parcs...) i/o ITINERARIS MIXTES PER ZONES que motivin la descoberta del Prat.
Entenc que és una acció de BAIX PRESSUPOST i ALT RENDIMENT, atractiva per a tota la ciutadania del Prat que, sens dubte, afavoriria el respecte i l'estimació pel nostre lloc al món, alhora que també podria atraure visitants de fora, dinamitzant el comerç i l'oferta gastronòmica.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir