Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè l’Ajuntament està treballant en un nou creixement de la ciutat (pla MPGM Estació-Seda Paperera) ,al nord del nucli urbà del Prat de Llobregat. Aquesta nova ordenació de creixement de la ciutat busca intregrar-se correctament al nucli antic i, per tant, amb la ciutat existent, per afavorir una bona cohesió social.

La nova xarxa viària es sustenta en la creació d’un vial principal, ubicat al nord de la llosa de cobriment de les vies del tren, que discorre d’est a oest.

Aquesta nova estructura viària permetrà que l’entorn de l’Ajuntament i la plaça de la Vila quedi descarregat del flux de trànsit intens que té ara i es pugui convertir en un entorn peatonal i d’espai lliure central.

Per tant, serà un cop estiguin executades les actuacions previstes en aquest pla (MPGM Estació-Seda Paperera) quan es podrà procedir a transformar el model de trànsit a l’entorn de l’Ajuntament.

Agraïm la seva participació i ho informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s'estan duent a terme a la ciutat, pot consultar https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Peatonalització de la plaça de la Vila

Avatar: Lluís Aguado Lluís Aguado Rebutjada

Eliminar la carretera que creu per d'avant del ajuntament i fer una plaça sencera amb l'entrada a la porta del ajuntament; distribuir i canalitzar el trafic del carrrer Doctor Soler i Torrents i el de la entrada de l?antiga plaça dels autobusus per darrera del ajuntament, i nomes deixar el poc trafic de veins comerç i altres nessecitats per una zona ja tota peatonal en tota la plaça i els carrers anomenats.
Donant aixi l'importancia del consistori, plaça de la Vila plaçade l'esglesia i plaça Autobusus, tot peatonal i ja integrat en el casc antic urba.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir