Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat rebutjada perquè no es tracta d'una inversió, per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Evitar destrucció patrimoni arquitectònic a l’ARE-Eixample Sud

Avatar: Pau Pau Rebutjada

La urbanització de l’ARE-Eixample Sud al nostre municipi comportarà la afectació de les masies de Cal Peret de la Serra i de Cal Noi Camins. Com aquesta afectació es pot traduir en enderroc, voldria que l’Ajuntament evités la pèrdua d’aquest patrimoni arquitectònic, que ens recorda el nostre passat agrícola.
Com ja varen ser enderrocades Cal Costelleta Petit i Cal Pau Pi en aquesta mateixa zona, voldria que el Consistori posés els mitjans econòmics i legals adients per evitar noves demolicions tant en aquest projecte urbanístic com a l’ARE-Eixample Nord o la zona Papelera-Seda.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir