Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Taller 2. Propostes i priorització de criteris per a la futura reforma"

Títol (Català)

  • +Taller 2. Propostes i priorització de criteris per a la futura reforma

Títol (Castellano)

  • +Taller 2. Propuestas y priorización de criterios para la futura reforma

Descripció (Català)

  • +

    El segon taller centrarà el debat sobre els usos i les qualitats de la plaça, així com el grau de pacificació de l'entorn des d'un punt de vista propostiu, a partir de les propostes realitzades a la plataforma i les que hi puguin sorgir del propi taller.

    Concretament es treballarà sobre els usos, les característiques dels diferents espais i els elements necessaris per a la millora de la plaça ( mobiliari, vegetació, elements de joc i convivència d’activitats, etc) i sobre el grau de pacificació de l’àmbit format pels carrers que envolten la plaça de l'Estany de Sant Maurici: els carrers de l'Estany de Sant Maurici i el carrer de l'Estany de l'Albufera.

    Per participar a la sessió només cal que escriguis un mail a participacio@elprat.cat indicant el teu nom i el taller en el que vols participar, o si vols fer-ho a tots dos.


Descripció (Castellano)

  • +

    El segundo taller centrará el debate sobre los usos y las cualidades de la plaza, así como el grado de pacificación del entorno desde un punto de vista propositivo, a partir de las propuestas realizadas en la plataforma y las que puedan surgir del propio taller.

    Concretamente se trabajará sobre los usos, las características de los diferentes espacios y los elementos necesarios para la mejora de la plaza (mobiliario, vegetación, elementos de juego y convivencia de actividades, etc) y sobre el grado de pacificación del ámbito formato por las calles que rodean la plaza de l'Estany de Sant Maurici: las calles de l'Estany de Sant Maurici y la calle de l'Estany de l'Albufera.

    Para participar en la sesión sólo tienes que escribir un mail a  participacio@elprat.cat  indicando tu nombre y el taller en el que quieres participar, o si quieres hacerlo a los dos.

Dia i hora d'inici

  • +2021-03-04 18:00:00 +0100

Dia i hora de finalització

  • +2021-03-04 20:00:00 +0100

Adreça

  • +Zoom

Ubicació (Català)

  • +Zoom

Ubicació (Castellano)

Detalls d'ubicació (Català)

Detalls d'ubicació (Castellano)

Àmbit

  • +Municipal

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir