Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Taller 1. Diagnosi, usos actuals de la plaça i detecció de necessitats"

Títol (Català)

  • +Taller 1. Diagnosi, usos actuals de la plaça i detecció de necessitats

Títol (Castellano)

  • +Taller 1. Diagnóstico, usos actuales de la plaza y detección de necesidades

Descripció (Català)

  • +

    El primer taller centrarà el debat sobre els usos actuals de la plaça, les necessitats que es detecten per part de la ciutadania que hi viu a l'entorn o hi treballa, s'analitzarà l'espai en relació a la resta del territori. Complementàriament al taller a través de l'enquesta també es recollirà la vivència de l'espai, usos actuals i possibles usos futurs i percepcions dels veïns i veïnes sobre l'entorn.

    Per participar a la sessió només cal que escriguis un mail a participacio@elprat.cat indicant el teu nom i el taller en el que vols participar, o si vols fer-ho a tots dos.

Descripció (Castellano)

  • +

    El primer taller centrará el debate sobre los usos actuales de la plaza, las necesidades que se detectan por parte de la ciudadanía que vive en el entorno o trabaja, se analizará el espacio en relación al resto del territorio. Complementariamente al taller a través de la encuesta también se recogerá la vivencia del espacio, usos actuales y posibles usos futuros y percepciones de los vecinos y vecinas sobre el entorno.

    Para participar en la sesión sólo tienes que escribir un mail a  participacio@elprat.cat  indicando tu nombre y el taller en el que quieres participar, o si quieres hacerlo a los dos.

Dia i hora d'inici

  • +2021-02-18 18:00:00 +0100

Dia i hora de finalització

  • +2021-02-18 20:00:00 +0100

Adreça

  • +Zoom

Ubicació (Català)

  • +Zoom

Ubicació (Castellano)

Detalls d'ubicació (Català)

Detalls d'ubicació (Castellano)

Àmbit

  • +Municipal

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir