Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada ja que part de les intervencions que planteja tenen a veure amb el disseny de la pròpia plaça o bé amb algunes modificacions concretes que s'han fet amb la voluntat de millorar algunes accions incíviques. Lany 2018 es va modificar el perímetre dels parterres de gespa amb el perfil metàl·lic justament per evitar que saccedís fàcilment a la gespa, les persones accedien amb la bicicleta o amb gossos i malmetien les gespes. El perfil metàl·lic col·locat té un acabat arrodonit. A l’espai hi ha senyals cíviques informant de l’ús de l’espai. Pel que fa a la tanca que envolta la zona de jocs, té la funció d’aïllar l’espai de joc del trànsit del carrer. Es revisarà l’estat de neteja del seu interior i l’alçada de l’arbrat.Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana


Modificacio estructures del Parc de Sant Jordi i arbrat

Avatar: Esther Soto Orte Esther Soto Orte Rebutjada

Al parc de Sant Jordi, ubicat al costat del Centre Civic Sant Jordi Ribera Baixa, els usuaris hem vist diversos detalls que ens agradaria que l'Ajuntament ho pogues revisar i modificar.
D'una banda, les muntanyetes de herba no es la millor opcio, estan plenes de caques de gos on els nens els agrada jugar i tambe dificulta poder veure als nostres fills si estan a l'altra banda, a mes tenen un voral de metall bastant fi, si els nens cauen es fan bastant de mal.
D'altra banda, a la part del parc on es la sorra i els tobogans (C/ Montjuic), hi ha una tanca de fusta que a l'altra banda hi ha uns matolls força alts , ens agradaria que retallesin aquest arbrat a la mateixa alçada de la tanca per poder veure els nens quan juguen a aquesta banda. Tambe si fos possible que netegessin aquests matolls per que el terra esta ple de bruticia.
Gracies per la seva atenció
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir