Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè no és una proposta d’inversió, i els usos de l’espai de la Ricarda encara estan pendents de definir-se, per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Cedir l'ús de la Granja de la Ricarda a una Universitat.

Avatar: Pere Pere Rebutjada

La Granja de la Ricarda seria una excel·lent seu per a una Facultat de qualsevol Universitat.

Són moltes les poblacions al voltant de Barcelona que han cedit equipaments o inclús terrenys per a que s'hi instal·lin facultats. Els avantatges de fer-ho són diversos i tots molt bons: es dinamitza el territori (al Prat tenim metro, tren i bus que connecta amb Barcelona, així que cap problema pels estudiants), s'hi atreu talent amb valor afegit, jovent, una activitat vinculada al sector del coneixement i esdevé referent territorial i sectorial en el seu àmbit. Dinamitza també l'economia local i rejovenim el poble.

La Granja de la Ricarda és ja un minicampus, només cal aprofitar-lo. Pensem, per exemple, en l'èxit de l'ESCAC a Terrassa.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir