Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè no és una proposta d’inversió, és una proposta de servei, per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Màquines de reciclatge

Avatar: Isabel Moreno Isabel Moreno Rebutjada

Inscric una proposta en nom del grup de 3er B de l'Institut Escola Pepa Colomer, que ha estat treballant aquest projecte durant una setmana i ha resolt, per majoria, presentar aquesta proposta.

"Ens agradaria que a El Prat hi hagués màquines de reciclatge per als envasos de plàstic i els brics. Seria un sistema que ja està funcionant en altres països com Alemanya.

Consisteix en posar als supermercats i centres comercials màquines de reciclatge en les quals, si introduïm un ampolla de plàstic buida, la màquina ens retorna X cèntims o vals de descompte per gastar en aquell supermercat.

Reciclar-les, enlloc de llençar-les, pot salvar el nostre ecosistema i el nostre planeta".

Gràcies!
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir