Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè s'està mirant de crear un parc amb alguns elements que permetin el joc actiu i d'aventura, en la línia de la proposta feta, dirigit a infants i adolescents, i ubicar-ho al nou parc situat just darrera del barri de la Barceloneta, davant de la Granja de la Ricarda. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Zona de jocs esportius a l'Eixample Sud

Avatar: Meritxell Meritxell Rebutjada

Tota la zona nova té molt d'espai amb molts parcs infantils que són gairebé tots iguals. La meva proposta és fer una pista per poder patinar, un nou skatepark amb zona diferenciada de petits i grans i un gran parc amb cordes per escalar i tirolines.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir