Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè es va fer una intervenció a la plaça al 2019 amb la construcció de la pèrgola. En les inversions en espais públics s’intenta que siguin equitatives en tot el municipi i afectin al major número d’espais diversos. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Recuperar la Plaça del Cementiri Vell

Avatar: Patricia Boyer Patricia Boyer Rebutjada

La proposta consisteix en pintar el terra de la plaça amb molts jocs tradicionals infantils (es podria fer un mini circuit com al Parc Nou per bicicletes), canviar els bancs per uns més moderns i donar-li, en definitiva, color a la plaça. Aprofitaria per canviar-li el nom a 'Plaça dels colors' o 'Plaça dels infants'.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir