Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denega perquè al 2020 es va aprovar el Pla Local d'enllumenat públic que contempla aquesta i altres intervencions a la ciutat i que està pendent de desenvolupament. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Iluminación camino de la playa

Avatar: Eva Eva Rebutjada

Sería estupendo que arreglaran la iluminación del camino a la playa ya que ahora que se hace de noche antes, a las 6 de la tarde hay tramos en los que no se ve prácticamente nada y en estos momentos que los gimnasios están cerrados, este camino está más concurrido que nunca. Además añadiría que se pusiera vigilancia policial, pero por la zona peatonal (no en la carretera, que eso ya hemos visto que se hace) para controlar precisamente, que no se dañe el mobiliario urbano.
Muchas gracias.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir