Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat denegada perquè el projecte superaria el cost màxim de 500 mil euro , per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Cobriment pista exterior CEM Sagnier

Avatar: Daniel Daniel Rebutjada

Al CEM Sagnier compartim pavelló diverses entitats amb un nombre de nens entrenant molt elevat i ens trobem en una situació molt delicada quan plou, ja que les dues pistes tant l'interior com l'exterior sempre estan plenes! Facilitaria molt les activitats que la pista exterior fos coberta! I actualitzada amb marcadors i banquetes! Es podrien dobla el nombre de partits i no se suspendrien entrenaments!
Compartim la Instal·lació el Club d'Hoquei el club de Patinatge artístic i el Club de Futbol sala! Creiem que amb tanta canalla afectada seria una bona proposta a dur a terme!
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir