Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat rebutjada perquè no és una proposta d'inversió per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. A banda, comunicar que el 2021 es farà la diagnosi d'ocupacions il·legals al municipi des del Programa de Convivència i civisme i s'ha creat la taula tècnica d'ocupacions il·legals del municipi.

Impulsar i facilitar desallotjament pisos okupats

Avatar: Anabel Anabel Rebutjada

Hi ha veïns del Prat que estan patint les molèsties dels okupes al seu bloc de vivendes. Es donen situacions de falta de respecte dels espais públics, ús indegut dels serveis de llum i aigua, inseguretat. La proposta és que l'Ajuntament s'impliqui activament i recolzi els serveis de seguretat per al desallotjament i retorn al seu propietari de les vivendes okupades. Una bona convivència passa pel respecte de la propietat privada de cadascun dels convivents.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir