Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat denegada perquè el projecte superaria el cost màxim de 500 mil euros , per tant no s'ajusta als criteris establerts en aquest procés. A més si es canvia el sentit de 2 a 1, tindrem una plataforma molt gran i problemes de seguretat viària. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Carrer Dr Soler i Torrens d'un sol sentit de la marxa o zona peatonal

Avatar: Anabel Anabel Rebutjada

El Carrer Dr Soler i Torrens, pas de la piscina del Fondo d'en Peixo a la Plaça de la Vila presenta tràfic en els dos sentits de la marxa, confluint autobusos en algunes ocasions. Proposo limitar el tràfic en un sol sentit per fer la zona més segura i accesible o, idealment, convertint-la en zona peatonal.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir