Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè quan es va urbanitzar el sector es van combinar varies espècies Jacarandes, Albizzies, Acacies, Tamarix i Hibiscus. Aquest any hem començat a substituir l’arbrat que ha mort per espècies més arbustives (Hibiscus syriacus i Prunus laurocerasus).Es pot valorar quan exemplars queden per canviar o anar renovant a mesura que es morin. També hi ha parcel•les pendents d’edificar. Hem retirat els arbres dels veïns que eren més conflictius. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana



Canvi de varietat d´arbres a Jaume codina

Avatar: Pedro Peña Galdeano Pedro Peña Galdeano Rebutjada

Al carrer de Jaume Codina, des de la Carretera de la Platja fins al carrer de la Carretera de l´aviació, hi ha una varietat d´arbres tipo mimosa que son molt a prop de les façanes o de les tanques dels edificis. Els que son a prop de les façanes tenen el perill de trencar vidres quan fa vent i els que son a prop de les tanques dels baixos (a part de que canvíen molt de fulla i correm risc de que s´atasquin les aigüeres de les terrasses), també hi ha risc que amb les tempestes cada cop més habituals caiguin a sobre de les tanques i les facin malbé.
Ni que dir res de les facilitats que donem per accedir a les vivendes.
Demanaría canvi per l´altre varietat que hi ha al mateix carrer, més petita i amb menys canvi de fulla.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir