Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè actualment s'estan repintant tots els passos de vianants dels carrers que passa el transport públic amb una pintura de doble component i antilliscant. Al seu torn durant 2022 es repintarà el repte de la ciutat. Pressupost aproximat 400.000,00€. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Pinta rayas aparcamiento en sant cosme

Avatar: Ruben Barba Ruben Barba Rebutjada

Hola buenas nos gustaría que se pintara las rayas de los aparcamientos en las zonas de Sant Cosme, ya que algunos a no estar bien pintadas o bien se han desgastado o se han borrado , la gente aparca como quiere y no deja o dificulta a los demás a la hora de aparcar.
Sobretodo en la calle Rio Xuquer que es la que mas me perjudica a mi.
Pero ya que se hace que se pinten en todo el barrio

Gracias y Saludos
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir