Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè considerem que amb el tancament al trànsit del carrer Tibidabo per a la recollida dels nenes/s i amb el nou camí escolar al carrer Pirineus se soluciona. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Ampliación acera Av.Remolar - C. Pirineos

Avatar: Iq44 Iq44 Rebutjada

Ampliación de la acera perimetral de la esquina del Institut-escola Pepa Colomer en la Av. Remolar con la C. Pirineos. A la salida del colegio se crea un efecto embudo al pasar de una acera de varios metros a una zona dónde escasamente llega a 1m. Además la verja y la vegetación interior dificultan la visibilidad de aproximación de personas así como el acceso a la rotonda por la calle Pirineos.

La mejor propuesta sería gestionar una cesión de parte del terreno escolar a la municipalidad con un impacto nulo para su actividad. Como segunda opción, ampliar la zona de acera reduciendo la calzada. Alternativa que no sé si es viable para el giro del autobús.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir