Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè no és competència Municipal. Per temes vinculats amb els aparcaments ha de dirigir-se a PRATESPAIS (info@pratespais.com) i el seu equip podrà estudiar la manera de fer les millores convenients . Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Sustitucion cristales parking interseccion Remolar-Montserrat

Avatar: Iq44 Iq44 Rebutjada

Sustitución del cristal de la salida de parking de Av. Remolar 64 ya que los reflejos no permiten la correcta visión del paso de peatones ni de día ni de noche. Idem escaleras del parking y plaza de minusbálido (Furgoneta) en Av. Montserrat 224.
Teniendo en cuenta el coste de esta medida y que que en el barrio Sant Jordi se han quitado más de 20 plazas de aparcamiento por este motivo, me parece muy relevante.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir