Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè el terreny no és Municipal. El dic del passeig del riu és una zona inundable i de domini públic hidràulic, titularitat del ACA. A banda, afegir que seria inviable plantejar determinats usos o infraestructures permanents. S'hauria de veure cas per cas què impliquen sobre el terreny i la seva autorització estaria en mans de l'ACA. La gestió dels talussos i del parc metropolità del riu és competència d'AMB. Aquí si que es podrien plantejar millores però en tot cas s'ha de tenir en compte la biodiversitat que acull el Parc i la inversió seria a càrrec de l'AMB. Una altra cosa seria la millorar de la neteja del Parc per a evitar els inconvenients que descriu. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Adecuación ribera del río Llobregat

Avatar: Iq44 Iq44 Rebutjada

Se nos vendió como el gran proyecto de remodelación de la orilla del río, y acabó siendo una explanada de cemento, como la mayoría de proyectos del Prat.

La propuesta es sencilla, hagamos del río (al menos nuestro lado en la zona de la Nissan hasta el parking de la Ribera) un lugar donde apetezca ir a pasear y dónde se puedan hacer actividades y no una autopista de cemento con cristales de botellones que se clavan patitas de los perros y hace que se pinchen las ruedas de las bicis. Cuidemos las laderas del cauce con buenos sistemas de riegos y mantengámoslo verde y bien cortado.

Dos ejemplos de cómo debería ser, el río Besòs cuenta en su paso por Sant Adrià del Besòs cuenta con un carril bici muy bien adecuado y una zona de césped hasta el cauce del río y también es una desembocadura.
Por otro lado, el río Segre, en su paso por Lleida o por Balaguer también es un muy buen ejemplo.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir