Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada ja que el Pla d'Acció Municipal (PAM) ha encarregat al Servei de Cultura l'elaboració d'un projecte de Museu del Prat i el Centre d'Interpretació del Territori per a edifici de la Granja de la Ricarda, actualment en una primera fase de programa d'usos. D'altra banda, Promoció Econòmica, planteja un espai firal per a la dinamització econòmica, espais vinculats a la gastronòmica i la nova oficina de Turisme que hauran de ser compatibles.Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Granja de la Ricarda

Avatar: Elisabet Elisabet Rebutjada

Emblemático icono de nuestra ciudad en desuso.. se debería contemplar la posibilidad de poder darle más utilidad que la que se le da, eventos culturales, mercado de Pagés..y un sin fin de propuestas que se podían barajar.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir