Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada perquè la sincronització dels semàfors és un tema de gestió de trànsit de gran dificultat i inversió.La gestió del trànsit passa per disposar d’una sala de control que ho gestioni. Actualment hi ha una sincronització via rellotge.Agraïm la seva participació i ho informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s'estan duent a terme a la ciutat, pot consultar https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Sincronización semáforos Once de septiembre

Avatar: Javier Javier Rebutjada

Para evitar el tener que detenernos en casi todos los semáforos de la avenida onze de septiembre debería haber una sincronización entre ellos en la medida de lo posible .
Esto evitaría el poder reducir la velocidad y que muchos usuarios optemos por hacer el trayecto por las calles paralelas a esta .
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir