Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada, ja que es fan inversions anuals amb la finalitat de fer canvis de canalitzacions de fibrociment per PVC. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Amianto en el agua

Avatar: Núria Núria Rebutjada

Desde hace más de 40 años las tuberías de suministro de agua potable en calle Catalunya son de uralita, lo que implica que exista amianto en este material. No estaría mal que se invirtiera parte del presupuesto en solucionar este problema de insalubridad para los ciudadanos del Prat, y ya de paso intentar que las aceras de una de las calles mas concurridas de la población sean seguras y se mantengan en buen estado. Hay bordillos de tochanas desde la primera construcción de esta aceras, ademas de los innumerables desniveles y desperfectos en el tramo que lleva al Cèntric. Gracias.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir