Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La seva proposta ha estat denegada atès que el Prat ja ha apostat per crear una xarxa secundària de carrers on el trànsit de vehicles és menor, amb la finalitat que puguin conviure bicis i cotxes, al seu torn amb l'actual reducció de velocitat màxima a 30 km. creiem que no és necessari crear carrils bici segregats. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Carriles seguros para bicicletas, patines y medios de transporte no contaminantes.

Avatar: Jennifer Jennifer Rebutjada

Construir carriles específicos y seguros para bicicletas, patines, patinetes y otros medios de transporte no contaminantes por todo el pueblo o que comuniquen los máximos puntos posibles. Fomentar el uso de estos.
Es necesario para fomentar su uso que puedan circular sin peligro en un carril específico para estos, alejados del peligro de los coches o del peligro que representan para los peatones y no en carreteras junto a otros coches, como están actualmente la mayoría, ya que esto es muy peligroso. Además de otras medidas que ayudarían a fomentar su uso como parkings seguros. Cuidemos nuestro medio ambiente y a los que quieren cuidar de él. ¡Facilitemos el transporte no contaminante!
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir