Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat denegada perquè actualment hi ha un nou ramal asfaltat que s'obrirà en una tercera fase ARE. El pressupost estimat és d'una inversió de 315.000,00 €. La demolició i obra d'aquest carrer està programada per a ser adaptada a una via urbana. Agraïm la seva participació i l'informem que, si desitja participar o conèixer altres processos participatius que s’estan duent a terme a la ciutat, pot consultar: https://www.elprat.cat/persones/participacio-ciutadana

Asfaltar Zona de contàiners de Camí de Cal Silet

Avatar: Julio García Julio García Rebutjada

Degut a les obres que s'estan efectuant entre 11 de Setembre i Camí de Cal Silet, aquesta última via ha quedat molt malmesa.
Considerem molt necessari mantenir ben asfaltat Camí de Cal Silet.

Per altra banda, la zona de les escombraries del Barri de les Palmeres està directament sense asfaltar. Quan plou una mica es converteix en un fangal que fa pena. Es veu una zona indigna, sempre bruta.

Caldria asfaltar i adequar la zona pel seu ús.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir