Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La vostra proposta ha estat rebutjada perquè ja està contemplada i prevista d’executar al PAM (Pla d’Actuació Muncipal 2020-2023). Més informació (PAM 2020-2023):  https://www.elprat.cat/pla-dactuacio-municipal-2020-2023

Hacer el Carrer de Sant Pere peatonal.

Avatar: Javier Javier Rebutjada

Hola,

El Carrer de Sant Pere, tiene un giro muy peligroso, donde los coches entran muy fuerte desde Carrer de Lo Gaiter del Llobregat. Si has venido por esta caminando lo sabrás, cada día hay más de un susto. A parte la acera es minúscula, ni si quiera cabe una persona caminando (todo el mundo anda por la carretera). También añado que hay un colegio, y una guardería próxima.

Es muy corta y finaliza en una acera amplia, la de la nueva avenida.

En definitiva por el giro tan peligroso, el instituto y guardería, la pequeña cera que tiene, acabando en la acera peatonal de la avenida, por el fomentar un núcleo verde, y el crecimiento del casco antiguo, propongo que se haga PEATONAL.

Y además de todos estos factores, esta calle es muy corta. El proyecto es económico y viable. Gracias.
#AraMesQueMaiElPrat #ElPratParticipa #novapropostadepressupostos #pressupostosparticipatius

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir